• Veilig betalen
  • Gratis verzending vanaf EUR 75,- binnen Nederland
  • Deskundig advies
  • Whatsapp chat
  • Veilig betalen
  • Gratis verzending vanaf EUR 75,- binnen Nederland
  • Deskundig advies
  • Whatsapp chat

Secret Stitch Along 2019/1 borduurpakket

€ 57,95
-25%
€ 43,45
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

Een borduurproject starten zonder te weten wat het eindresultaat zal zijn?

The Secret is out! Er is GEEN gehein meer, maar een heel mooi patroon

 

The Secret is OUT! Er is GEEN geheim meer! De Secret Stitch Along 2019/1 is afgelopen. En wat is het prachtig gewodren! Wil je die ook borduren? Dat kan! Het pakket bestaat uit 10,5 telstof en DMC mouline. Wil je liever op Aida stof borduren, dan kunnen wij de stof kosteloos vervangen. OP=OP!

Na het succes van de voorgaande Secret Stitch Alongs start 8 maart 2019 de eerste Secret Stitch Along van 2019. Dit keer is het een ontwerp van Lanarte. Wat de uiteindelijke afbeelding is, is nog een verassing, maar het gaat over Romance!

15 weken lang wordt er iedere week een deel van het borduurpatroon bekend gemaakt en na 15 weken heeft u een prachtig borduurwerk wat pas in het najaar van 2019 wordt gelanceerd. U heeft dus de primeur!    Het borduurwerk is ca.26x53cm groot.

In het Secret Stitch Along pakket zit de DMC borduurgaren en de borduurstof 100% katoen 10,5 draden (5,2 steken)/cm. In het borduurwerk worden de steken zoals kruisteek, stiksteek en spansteek gebruikt. 

Het patroon wordt bekend gemaakt op de Facebookgroep Secret Stitch Along - 2019 en via de email. Voor de mailing kunt zicht aanmelden op de Verachtert site en zult u het patroon toegestuurd krijgen. 

De zesde editie van Secret Stitch Along begint op 28 september 2018. Bestel nu het bijbehorende pakket en borduur met ons mee!

Het pakket bevat kwaliteitsgaren van DMC en een mooie telstof (100% katoen, 5,2 st/cm of 10,5 draden). Het resultaat is een prachtig mooi borduurwerk van ca 27 x 42 cm gemaakt uit de nieuwe collectie van Lanarte die pas later op de markt komt. 

Het ontwerp bestaat uit verschillende steken zoals kruissteek, stiksteek en spansteek