29-02-2020 - Platte Brioche 2


Nieuw

29-02-2020 - Platte Brioche 2

Op voorraad

15,00
Prijs inclusief btw

Zaterdag, 29 februari 2020, van 11:00 tot 13:00 - workshop "Platte Brioche 2".

Nancy Marchant – de koningin van de brioche-steek – heeft prachtige patronen ontworpen voor omkeerbare breisels in twee kleuren. Brioche is niet moeilijker dan ‘gewoon’ breien, maar vergt wel oefening en concentratie.
 
Deze workshop is een verdieping in brioche techniek. In deze les leer je twee soorten minderingen en een meerdering. We breien samen een proeflapje zodat je daarna aan de slag kunt met patronen van Nancy Marchant. Thuis maak je het werkstuk af. 
 
Zelf meenemen:
  • Het is handig om voor het proeflapje een dikkere draad te gebruiken, dan kun je goed zien wat je doet. Wollen garen in twee contrasterende kleuren. Gladde garens zijn niet geschikt. 
  • Rechte of rondbreinaald van een passende maat, houten of metalen punten naar keuze. 
  • Stekenmarkeerders zijn handig voor de herhalingen van het patroon.

Je krijgt een uitgebreide beschrijving van de theorie. Breterminologie is in het Engels, Wel zijn de breitermen in het Nederlands vertaald.

Deze workshop is een prima aanvulling bij de eerdere les: Platte Brioche 1 (Introductie) 

Min. 3 - max 6 deelnemers

Kosten: EUR 15,00 incl. BTW (materiaal is NIET in de prijs inbegrepen, maar u kunt wol en naalden in onze winkel voor de workshop aan te schaffen).

Koffie, thee en iets lekkers zijn van het huis.

Reserveren:

- via de e-mail info@hetgarenrijk.nl

- of in de winkel “Het Garenrijk” (de handwerkwinkel - Jonker Fransstraat 101a, 3031 AP Rotterdam, tel. 010-4136697)

- of op onze FB-pagina.

U ontvangt van ons een bevestiging van inschrijving en een factuur. Betaling is noodzakelijk om uw reservering definitief te maken.

Door het beperkte aantal plaatsen in deze exclusieve workshop hanteren wij een annuleringsbeleid, bij het annuleren minder dan twee weken van te voren kunnen wij de kosten NIET vergoeden.

Mochten er niet genoeg mensen zich hebben opgegeven voor deze dag, dan moeten wij deze workshop helaas annuleren. U hoort dit ongeveer 1 week van te voren.

 
Blader ook door deze categorieën: Workshops, Breien & Haken