15-02-2020 - Platte Brioche 1 (Introductie)


Nieuw

15-02-2020 - Platte Brioche 1 (Introductie)

Op voorraad

15,00
Prijs inclusief btw

Zaterdag, 15 februari 2020, van 11:00 tot 13:00 - workshop "Platte Brioche 1 (Introductie)".

Nancy Marchant – de koningin van de brioche-steek – heeft prachtige patronen ontworpen voor omkeerbare breisels in twee kleuren. Brioche is niet moeilijker dan ‘gewoon’ breien, maar vergt wel oefening en concentratie.
 
Deze workshop is een inleiding in een prachtige wereld van brioche techniek. Wij beginnen met één kleur, rechte of ronde breinaalden en oefenen rechte en averechte briochesteek, in een en twee kleuren (zonder meer- of minderingen).
Je krijgt uitleg over het lezen van een brioche patroon.
Thuis maak je het werkstuk af.
 
Na deze workshop kun je een sjaal in briochesteek breien.
 
Als je brioche in twee kleuren (met meer- en minderingen) wilt breien, adviseren wij alvast de volgende workshop boeken: "Platte Brioche 2 (verdieping van brioche 1)"
 
Zelf meenemen:
  • Het is handig om voor het proeflapje een dikkere draad te gebruiken, dan kun je goed zien wat je doet. Voor deze les heb je nodig: wollen garen in twee kleuren. Gladde garens zijn niet geschikt.
  • Rechte naalden of rondbreinaald passend bij het garen. 
  • Stekenmarkeerders zijn handig voor de herhalingen van het patroon.
Je krijgt een uitgebreide beschrijving van de theorie. Breeterminologie is in het Engels. Wel zijn de breitermen in het Nederlands vertaald.
 

Min. 3 - max 6 deelnemers

Kosten: EUR 15,00 incl. BTW (materiaal is NIET in de prijs inbegrepen, maar u kunt wol en naalden in onze winkel voor de workshop aan te schaffen).

Koffie, thee en iets lekkers zijn van het huis.

Reserveren:

- via de e-mail info@hetgarenrijk.nl

- of in de winkel “Het Garenrijk” (de handwerkwinkel - Jonker Fransstraat 101a, 3031 AP Rotterdam, tel. 010-4136697)

- of op onze FB-pagina.

U ontvangt van ons een bevestiging van inschrijving en een factuur. Betaling is noodzakelijk om uw reservering definitief te maken.

Door het beperkte aantal plaatsen in deze exclusieve workshop hanteren wij een annuleringsbeleid, bij het annuleren minder dan twee weken van te voren kunnen wij de kosten NIET vergoeden.

Mochten er niet genoeg mensen zich hebben opgegeven voor deze dag, dan moeten wij deze workshop helaas annuleren. U hoort dit ongeveer 1 week van te voren.

 
Blader ook door deze categorieën: Workshops, Breien & Haken